Снимка: Булфото, архивБългарит, които пътуват към Турция през ГКПП Лесово, трябва

...
Снимка: Булфото, архивБългарит, които пътуват към Турция през ГКПП Лесово, трябва
Коментари Харесай

Отново се образува опашка от камиони по пътя към ГКПП Лесово

Снимка: Булфото, списък

Българит, които пътуват към Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ", би трябвало да знаят, че сега там има голямо скупчване на тирове и придвижването е затруднено.

Отново се е образувала опашка от камиони на пътя към граничния пункт " Лесово ", на мястото, където трима души загинаха при тежката злополука сред камион и микробус , съобщава bTV.

Трафикът към Турция за следващ път е задръстил с тирове последния километър преди пункта, написа. За да бъде забелязан от участниците в придвижването, водачът на последния камион, чакащ на опашката, обикновено  слага в задната част на каросерията светлоотразителна жилетка.

Водачите на камиони считат, че решението на казуса е  да бъде построен задоволително огромен паркинг.  Тази година обаче пред регионалния шеф на Ямбол въпросът с неналичието тук-там за паркиране преди границата не е поставян.

От Министерство на вътрешните работи показват, че  всеки ден техни екипи правят обходи по трасето.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР